Περιγραφή
Liqueur Κάστρο Bergamot | Περγαμόντο
Αρωματικό, φρουτώδες, ελαφρώς πικρό, σίγουρα απολαυστικό, το Κάστρο Λικέρ Περγαμόντο (bergamot) ξεχωρίζει με την ιδιαίτερη γεύση του.
Παράγεται από 100% φυσικά εκχυλίσματα φλούδας περγαμόντου
Liqueur Κάστρο Bergamot | Περγαμόντο
Αρωματικό, φρουτώδες, ελαφρώς πικρό, σίγουρα απολαυστικό, το Κάστρο Λικέρ Περγαμόντο (bergamot) ξεχωρίζει με την ιδιαίτερη γεύση του.
Παράγεται από 100% φυσικά εκχυλίσματα φλούδας περγαμόντου
Συνολικό Βάρος | 1,25 kg |
---|---|
Διαστάσεις | 0,0000 × 0,0000 × 0,0000 cm |
Κατηγορία Ποτού | Liquer |
Χώρα Προέλευσης | Ελλάδα |
Μέγεθος Φιάλης | 500ml |
Αλκοόλ | 18% |
1) Speedex | Αστικά Κέντρα
· Για δέματα μέχρι 3 κιλά, η χρέωση είναι 2,99 ευρώ με ΦΠΑ.
· Για δέματα παραπάνω από 3 κιλά, η επιβάρυνση για κάθε επιπλέον κιλό είναι + 1,80 ευρώ με ΦΠΑ.
· Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99 ευρώ, όπου το δέμα είναι έως 10κιλά.
· Αν το δέμα ξεπερνάει τα 10 κιλά και 99 ευρώ, υπάρχει επιβάρυνση για κάθε επιπλέον κιλό, + 1,80 ευρώ με ΦΠΑ.
2) Speedex | Δυσπρόσιτες – Απομακρυσμένες περιοχές
· Για δυσπρόσιτες περιοχές, η χρέωση ανέρχεται στα 5,50 ευρώ με ΦΠΑ 24%, για δέματα μέχρι 3 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό, η επιβάρυνση είναι + 2,00 ευρώ με ΦΠΑ.
· Για δέματα μέχρι 10 κιλά καλάθι και σύνολο παραγγελίας άνω των 99 ευρώ, η επιβάρυνση είναι 3,00 ευρώ με ΦΠΑ 24%.
· Για παραγγελίες άνω των 99 ευρώ, όπου το δέμα ξεπερνά τα 10 κιλά, υπάρχει χρέωση για κάθε επιπλέον κιλό +2,50 ευρώ με ΦΠΑ.
3) Speedex Courier | Παραλαβή από το κατάστημα της courier
Ισχύουν οι χρεώσεις για τα αστικά κέντρα, της speedex courier.
Υπολογισμός βάρους στις courier:
Μ x Π x Y / 5000
4) Παραλαβή από το κατάστημά μας
Ικονίου 2, Ξάνθη
Η ποτοποιία “ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ – Γ.Π. ΧΑΧΑΛΗΣ” είναι 100% ελληνική εταιρεία και μία από τις πιο γνωστές και παραδοσιακές της περιοχής των Πατρών. Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση της οποίας οι ρίζες ξεκινούν τον 19ο αιώνα στην “μυροβόλο” Χίο, γνωστή στον κόσμο για την μοναδικότητα της παραγωγής μαστίχας.Ο παππούς Γεώργιος Χάχαλης που ζούσε στον Άγιο Γεώργιο Συκούση, ένα από τα καστροχώρια της Χίου, ήταν γνώστης όλων των μυστικών της απόσταξης. Οι γνώσεις του γύρω από την τέχνη της παρασκευής του ούζου και των άλλων ποτών πέρασαν και στις επόμενες γενιές της οικογένειας και οι παραδοσιακές συνταγές τηρούνται πιστά μέχρι σήμερα.